Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla har hybris och alla är martyr, länge leve Jeanne D\'Arc



Inom en snar framtid
kommer allting förändras

Stjärnsystemet kommer snurra runt sin egen axel



byta håll



vrida på sig



ett uråldrigt rörelsemöster

kommer upphöra


för att förvånat byta bana



solen kommer
(återigen)

cirkulera kring jorden
som vi föreställde oss att den gjorde

1632



Och jorden kommer cirkulera kring oss
för vi kräver ingenting mindre än så



och vi själva går i cirklar kring varandra


avvaktande


inför varandras solipsism





Vi kräver ingenting mer
än total bekräftelse




Varenda en ett original

Varenda en ett solsystem




På håll ser det ut som om vi är ett sammanhang
men vi är bara en struktur



på en gång alltid mötandes
som på väg bort ifrån varandra




Du föds ensam

Du dör ensam




Fri vers av Cyanid
Läst 779 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-17 21:02



Bookmark and Share


    Raschenel
hahaha, kändes stort!
En förutsägelse, typ,
sagt med en säkerhet
värdig 10 Sibylla
den bara måste vara sann!

Rubriken e en höjdare!
2007-02-18

  edvin medvind
Eller "fortsätt rubba mina cirklar" menar jag...
2007-01-28

  edvin medvind
Jag känner igenom mig otroligt mycket i dina tankegångar.

Kom igen och rubba mina cirklar!
2007-01-28

  Lola
Snygg diktidé.

"Vi kräver ingenting mer
än total bekräftelse"

...ack, så sant.
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Cyanid
Cyanid