Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem minuter

Jag brukar bita loss bitar av mina läppar på insidan av munnen
det har jag gjort så länge jag kan minnas

Jag gillar känslan av hud som tuggas sönder mellan tänderna

Jag gillar känslan av att spotta blod på en uteservering
Maja was here

Jag gillar känslan av att alla blir oroliga för mig och undrar
om jag är sådär häftigt instabil

Jag brukar dra någon ledsam historia från min barndom
låtsas vara mer ledsen än jag faktiskt är
alla blir chockerade och jag får vara martyr
då får man spotta blod på uteserveringen

Jag är inte instabil
jag tycker bara om att få verka ledsen ibland
jag vill ha sympati och tröstknull
jag tror det gör mig till en dålig människa
om alla bara visste hur dålig jag faktiskt är

Ibland ser jag på våldsporr bara för att känna mig trygg


Alla skriver dikter men ingen skriver hur det är


Jag är glad att andra har det värre än mig
Jag är glad över att andra tycker synd om mig
Jag är glad över att jag är så jävla normal
Jag är glad över att jag är så jävla mellanmjölk
Jag är glad över att jag ofta hatar mig själv
Det gör att jag älskar mig själv mera sen

De som hatar sig själva smickrar bara sitt eget ego
De behöver inte bry sig så värst om resten


Jag gjorde två ärr på min arm bara för att bevisa något


Maja was here




Fri vers av Cyanid
Läst 641 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-16 02:28



Bookmark and Share


    gipskatt
gipskatterna dansar fem minuters tango, maja!
2008-11-26

  veritaserum
Oh, yeah. Mitt i prick.

Cecilia was here.
2008-10-09

  Robert W
Robert was here.

och han läste dikten mycket noggrannt.

han gillade den något ordentligt mycket
men måste tillstå att han inte brukar
tala om sig själv i tredje person.
bara när han är särskilt förtjust över något.

Robert was here.
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Cyanid
Cyanid