Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill hoppa hage med gud


du blåste
skratt
i mitt hår
och lekte ramsor mot mina
tänder
sa
hej du är bra
och viskade drömmar mot

solen

och jag sa

jag vill hoppa hage med gud
och se om han klosar
som oss
andra

och du plockade fjärilens vingar
och la dom på min rygg

du är fri
sa du
och jag tror inte att gud
vågar komma ner hit
du får nog möta honom
halvvägs
någonstans mellan
regn

och paradis

i slutet av en

regnbåge
kanske
där kan ni hoppa

jag vände mig bort
och räknade till
hundra
och tänkte på att du alltid
gjorde mina tankar
levande
och att du alltid
gömde dig
så bra

jag var ju aldrig fri som du
du vet
och du var aldrig fri som jag
jag vet
för fri var olika
för oss

fast att vi var
en och

samma




Övriga genrer av epelkawka
Läst 919 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2007-03-06 15:06



Bookmark and Share


    användarvänlig
Titeln tog min uppmärksamhet och det var tiden värt.
2008-12-12

  Lise-Marie
Underbart vacker med målande formuleringar. Jättebra!
2007-06-19

    Johansson_
ååååh, så bra !
2007-06-19

  vissla
det här blir ett värdefullt bokmärke
tack
2007-06-19

  kj_
du får det att låta så barnsligt enkelt! Jag skulle göra vad som helst frö att vara 5 år igen! :D mycket vackert
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

epelkawka
epelkawka