Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min så kallade \"pappa\"


Ser i dina ögon hur vilsen och förlorad du är,
ser hur du försvinner i din värld utan att veta,
vem du fortfarande är.

Du sa hundratals gånger att en dag skulle jag förstå,
den dagen jag blir äldre,
den dagen jag blir vuxen..
Idag är jag vuxen och du har inte förklarat ett skit,

Vill ej veta,vill ej förstå för den jag ser i mina ögon
är försvunnen i det blå,
en gång i tiden var du min pappa,
Idag är du som luften jag undiker att andas.

Önskar att det kunde vara annorlunda men det går inte,
det är för sent, för sent att hitta till varandra efter all denna tid,
jag bara önskar att du får din frid, för utan den är du fortfarande
i strid,

Efter förståelse,efter svar,efter människor ,
du går alltid i försvar, varför pappa?
Det förlutna har följt dig, och dödat dig...
jag är ledsen att jag inte kan vara hos dig.. men jag kommer
aldrig att glömma dig och knappast du mig..
För så som jag har bemött dig, pratat med dig och försökt att förstå dig
så kommer du aldrig att finna en som mig,
För att jag är din dotter,

Jag ville säga att jag älskar dig på alla språk,
men du sade det inte enda gång,
du lärde dig inte vad kärlek är när du var liten,
men du fick all min kärlek när jag var liten,
varför ville du inte? varför?

Jag lämnar dig nu i din värld, men du kommer bara i ditt hjärta
få ett svärd, det svärd du har pratat om,
som du har drömt om,
Med tårar på min kind släpper jag dig pappa min,

Kanske möts vi i nästa värld?




Fri vers av Marthina
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-09-25 20:21



Bookmark and Share


  asiL
oh vilken fin. jag känner vartenda ord.
blir så frustrerad hur många "förlorade" barn det finns där ute. my heart goes out to you.
2006-10-17

    ettolrahC
Min vän. Den här smärtar att läsa och jag får tårar i ögonen. Tänker på dig. Love You.
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Marthina
Marthina