Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ville inte bli kär!

Det slog gnistor
det fanns något där
men jag valde att blunda
ville inte bli kär
Jag förnekade det oundvikliga
förnekade mitt hjärta
ville inte se
ville inte känna smärta
Hur ska jag kunna glömma
hur ska jag min nyfikenhet stilla
jag gjorde ett val
jag tappade min vilja
Jag vågade inte ta reda på sanningen
jag var för feg
det fanns något där
som gjorde att pulsen steg
men jag blundade
jag ville inte bli kär




Övriga genrer av xAnGeLx
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-09-26 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xAnGeLx
xAnGeLx