Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänd inte om...

snälla titta inte hit
fortsätt att gå
vänd inte om
jag vill inte att du ska se
de tårar jag gråter
vi.. du och jag
en saga som aldrig kan sluta lyckligt
fortsätt att gå
vänd inte om
jag vill inte att du ska se
hur jag förråder mitt hjärta
jag vill inte att du ska se min saknad
jag vill inte att du ska känna min längtan
så snälla
fortsätt att gå
vänd inte om




Fri vers av xAnGeLx
Läst 359 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-24 23:56



Bookmark and Share


  oneblood
denna berör ! tack1
2009-09-17

  Junitvillingen
Vemodigt vacker dikt som smärtar. * gillar *
2009-05-25

    ej medlem längre
berörande text
griper tag om en
bra !
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

xAnGeLx
xAnGeLx