Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken

I skymningen står jag handfallen

skakad av sorg

Mörkret faller allt tyngre över himlen

känslorna är låsta ini vemodets borg.



En längtan växer inombords

den lockar och drar

Raserar alla murar

tills jag står naken utan försvar




Fri vers av xAnGeLx
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-30 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xAnGeLx
xAnGeLx