Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven -07


Will I Ever...?

Will I ever feel anything but pain
it's killing me inside
will I ever have anything to remain
a place where I don't have to hide

Will I ever see anything but misery and tears
it's a never ending story
Will I ever feel anything but all these fears
life has lost it's glory

Will I ever stop this crying
Will they ever stop this stealing
My soul it is dying
Will my heart ever regain it's power of healing

Will I ever be free from the chains of despair
Will I ever feel that burning flame
Will I ever get out of here
Will love ever be my name




Fri vers av xAnGeLx
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-24 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xAnGeLx
xAnGeLx