Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man väntar på nåt gott...


Du står där mitt framför mig
Bläddrar smått i en tidning
Tittar åt höger
Tittar åt vänster

Dina läppar ser goda ut
Hela du ser god ut
Dig vill jag ha
På burk




Övriga genrer av Snorkfröken
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-09-26 17:42



Bookmark and Share


  Propella
Ha ha underbart! Totalt charmerande text!
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Snorkfröken
Snorkfröken