Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillkrystat


Som Steroidstinna Tonårsgubbar kommer De vandrande gatan fram
De ler ett självbelåtet leende
De rör sina seniga kroppar efter Muskelknuttarnas noter
Det ser patetiskt ut.
Det ser inte klokt ut.
Men De är i alla fall lyckliga




Övriga genrer av Snorkfröken
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-12-18 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snorkfröken
Snorkfröken