Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det första vårpopcornet



Jag känner mig som ett litet förskrämt torkat majskorn
Som fallit ur sin trygga påse i det svala skåpet
Nu står jag här helt blottad
Solens strålar värmer det lilla inom mig som ännu inte torkat ut
Mitt skal känns hårt som sten om någon skulle röra mig
Men det är det ingen som gör
Alla håller sig undan, och det gör de rätt i, för
SNART EXPLODERAR JAG!!!




Fri vers av Snorkfröken
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-03-27 14:28



Bookmark and Share


    Nattviol
Den här gillar jag!
vårens absurditeter
efter lång mörk vinter... e de dax att ta sig ur sitt skal igen
och vem vet vad som händer då?
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Snorkfröken
Snorkfröken