Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter barnkalaset



Bullar i hörnen
Orörda apelsiner
Tystnaden dånar




Bunden vers (Haiku) av Snorkfröken
Läst 455 gånger
Publicerad 2006-11-03 13:16



Bookmark and Share


  Ida Karolina Bertilsson
Det här bara kan jag inte motstå. Kort och gott, lämnar utrymme för känsla.
2007-01-07

  aPorcupine
"Tystnaden dånar "
Jag kan verkligen känna det! Bra beskrivet!
2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Snorkfröken
Snorkfröken