Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar att jag hatar dig...



...för du är så FUL!!!








Övriga genrer av Snorkfröken
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-12-18 22:24



Bookmark and Share


  Axelandra
JA!

JA JA JA!

Bästa förklaringen någonsin!

Härligt att vi får en slags samförståelse på emotionellt plan!
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Snorkfröken
Snorkfröken