Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För orden som rörde mig och hjälpte mig så långt på vägen 26/9 - 06


Du visade att jag kunde vara mig själv för en stund

Med en helande hand på min axel
Och lena ord som virades runt mig
Som kramade mitt kalla hjärta
Botade du mig för en stund
Visade mig en säker plats
Att sätta min fot
För att ta mig en bit på vägen
Hem




Fri vers av Lithia
Läst 722 gånger
Publicerad 2006-09-27 15:25



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
En så härlig dikt om en så skön känsla att ha någon som låter en vara sig själv, och att få komma en bit på vägen hem, så vackert***
2006-10-12

  Johnny Chow
wow^^ den gillar jag:D
2006-10-10

  wayward - taiga
Hej, glatt överraskad av din klarsynthet.
Väldigt stärkande dikt.
En medvetenhet vilar mellan raderna.
Bra.
2006-10-01

    Cammo
Vilken fin. härligt språk och en väldigt fin ton. handlar den om konfan?
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia