Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förolämpningen

Ditt utseende
är en förolämpning mot
genusforskningen




Bunden vers (Haiku) av Dikt-Anders
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-09-28 08:39



Bookmark and Share


    TigerCia
Haha! Hmm! Hur ska man tolka denna? Jag vet inte..måste fundera lite till!
/Cia
2006-10-01

  Helene Månsson
denna fick mig att tänka till.....Bra! /Helene
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Dikt-Anders

Mina favoriter
god jul
Saknad