Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grått

~~~


senseptembersolen
skyms
bortom en grånande himmel

i dropparna andas höst




~~




Fri vers av Markattan
Läst 702 gånger
Publicerad 2006-09-28 13:16



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Mycket stämningsfullt!!!
2006-09-29

  Agnes
Se där, vad är det jag brukar säga?! Du är ett proffs i den här genren!
Du bevisar det gång på gång.
2006-09-29

    sphinx
grått kan vara vackert :) gillar denna...något enkelt men ändå välfångat i bilden!
2006-09-28

  Daniel_78 VIP
mm andas höst är fint,
höst är liv
2006-09-28

  Jessica Ebbesson
Vilken vacker höstskildring!
Tycker mycket om uttrycket 'i dropparna andas höst'
2006-09-28

  småbusig
minimalistiskt vackert !
2006-09-28

  Freya
andas höst
så vackert det låter
även om jag inte riktigt gillar såna här dikter,
så gillar jag den här
på någon sätt...
något litet sätt..

/freya

- <3 -
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan