Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mej

-HEJ! vad kul att se dej.. vad har du gjort i helgen då?
(massor av kramar)
-Hej! inget speciellt.. hur har du haft det?

Ja ni vet säker hur det är. Kan ni gissa vilken \"jag\" är.
Jag är den som står brevid dem. Ler, säger också hej.. som alla andra. Jag får ett halvt om halvt: hej... men inget mer. aldrig nån kram. förutom när det inte finns nån annan och någon känner för en kram.

Det började så bra för ett år sen. alla med alla.. ingen ensam. Sen gick det utför. sen kom det.

-Vadå?! Det är idiotiskt!.
De hade ändrat lunchtiderna.



här äter jag(franska) här äter de andra

det är en timme mellan luncherna.

nu vet jag inte vad jag ska göra.




Övriga genrer av Tove_L
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-09-28 22:55



Bookmark and Share


  LillSara
oh Tove... har dom inte fixat franskatiderna:( Du kan ju ringa mig medans du äter:D
2006-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Tove_L
Tove_L