Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla liten

.

Åtta veckor har du redan funnits till
varit inuti utan att vi vetat

Hur gör vi nu?

Två veckors betänketid
fjorton dagar på oss att bestämma om dig




Fri vers av Mejja
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-09-29 14:58



Bookmark and Share


  mjuk
Hoppas ni gör ett bra beslut!
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Mejja