Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är dum & kär men ingen kan stoppa mig.

När jag tänker på alla år som gått förbi, alla sommrar alla vintrar som jag har fått i mitt liv. Jag skulle kunna dö idag och jag skulle varit nöjd för alla dem där dagarna då allt var frid och fröjd. Jag kan se tillbaka jag kan se goda stunder, jag skulle inte bry mig om, om världen bara gick under.

Jag skulle skrattat åt mig själv kanske le en stund, när jag lever för dagen utan att se någon butter. Jag är rik igen men jag är pank på kärlek. Även om man inte mår så bra ibland, men ändå jag måste leva klart mitt liv först innan jag kan förstå.

Jag vill titta framåt nu innan jag ångrar mig. Jag är dum och kär men ingen kan stoppa mig. Jag svär på allt jag äger att ingen kan ändra mig. För det är alla känslor som lever upp på nätterna som tar bort ditt hjärta och ditt léende på läpparna, den du brydde dig om den som spelade din vän sen som sedan huggit dig i ryggen, vill du veta hur det känns?

För det är inte toppen baby sluta klaga, jag vill vara som jag vill och jag kan inte ändra på mig för det är sån här jag är. Du är min kärlek, min kärlek. Jag rammlar av sängen och drunknar i tankar jag vet att vi aldrig kommer bli något mer än bara vänner.

Livet är en lek och jag har märkt en sak att livet jag lever är långt ifrån verklighet. Jag vill inte tänka mer, vill inte sluta hoppas och är tydligen bara på låtsas och detta måste stoppas man måste tänka frammåt så att man orkar morgondagen men det är så svårt när ingenting inte längre är som det ska.

Då väntan är över, och jag har berättat mig hemlighet och jag ville inte såra dig. Tänker inte tillbaks nå mera, för jag orkar inte längre, ska man leva med vintern nu, när alla sommarminnen bränner, så du tänker tillbaka så vinden den vänder och ingen annan kan finna den heller då tänker du inte på någon annan än henne. För jag vill bara glömma såren i hjärtat få det att tända men det får mig att skämmas.




Fri vers av Anna Isabelle
Läst 512 gånger
Publicerad 2006-09-29 22:01



Bookmark and Share


    Ängel i regnet
väldigt bra, jag känner rytmen, detta skullle kunna vara en jätte fin låt text. Du kanske borde dela upp det mera så det är lättare att läsa, men den är bra!
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna Isabelle
Anna Isabelle