Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

When there was me and & you.

Säg inte att du förstår, ditt hjärta bär inte mina sår.
Säg inte att du vet, det är en omöjlighet.
Säg inte att tiden läker alla sår, den sorg jag bär har förevigt satt sina spår.

Säg inte att det blir bra, det kommer aldrig mer att bli som det var.
Det finns inget som kan hjälpa eller lindra, mina ögon kommer aldrig mer av lycka att tindra. Finns bara en som kunnat trösta och få mig att le, lyckan
kommer först när vi varandra får återse.




Fri vers av Anna Isabelle
Läst 414 gånger
Publicerad 2007-01-04 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Isabelle
Anna Isabelle