Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. jag var liten...du var stor...


jag var så speciell...


vi lekte
jag och du
en lek som ingen annan skulle förstå
så var dina ord

och du rörde
så där konstigt
och sa att ingen annan fick vara med
när vi lekte

och dina fingrar
smekte
så där konstigt när vi lekte
så jag inte förstod

att jag var så speciell
som fick leka
och att ingen fick veta
att du lekte
med mig




Fri vers av pojjo
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-10-01 22:17



Bookmark and Share


  stefan.g
Smärtsamt........ Bra skriven!
2006-10-01
  > Nästa text
< Föregående

pojjo
pojjo