Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnarov

 

Jag dricker inte bara öl

jag dricker även tio liter blod

och några droppar sperma

när jag suger dig och dina lustar

 

och mellan dina ögonfransar

finns ett blått ljus som fångar månen de nätter jag inte kan sova

och du säger ord som

"jag önskar jag kunde stannat för evigt"

samtidigt som jag tittar bort

och önskar det motsatta

 

vi ligger inte alltid i samma säng

och vi knullar inte enbart i missionären

men det börjar bli långtråkigt

det börjar bli vår

och jag vill testa så mycket mer

än din hårda mage och din knubbiga kuk

 

och någonstans därinne

bland dina tankar om sex och frihet och alla de andra

så vet du också vart vi är på väg

 

det är inte bara fredagskvällarna längre det är även lördagmorgonar och en och annan söndag och ibland kan det gnista till på en onsdag

 

och dina tankar finns inte längre hos dina barn

när du sitter framför Idol med familjen

utan du undrar hur många män som infunnit sig i min säng 

sedan du lämnade den

 

jag dricker inte bara ditt blod

jag dricker även dina tankar

din frus läppstift

och dina barns välling

de dagarna du lägger dig på rygg i min soffa

och jag gör det skönt för dig

med mina fasta bröst

och du tänker att det finns inget vackrare

än sextonåringar

 

mellan mörkret och solstrålarnas första invasion i sovrummet

hinner du tänka att allt är värt att ändras på

inget varar för evigt

du gav bara upp för tidigt

 

jag fimpar askan av dina tånaglar på nattduksbordet

och jag skriver "fuck me \'til it hurts" på dina ben

du är inte himmelsblå längre

du är änglar som flyger bort från mina armar

du är ituslitna köttstycken utan blod

som ingen vill äta

och jag skrattar när jag sliter ut ditt hjärta

samtidigt som jag dricker min öl

så viskar jag

 

               inget varar för evigt

 

 

 




Övriga genrer av SofiaN
Läst 916 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2006-10-03 13:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ha!
Bra!
2006-10-22

  Onaug
Så vackert! Tack!
2006-10-16

    uppåtframåt
Herregud. du kör över mig. Stark stark stark text!
2006-10-11

  leopardia
snyggt som fasiken!
2006-10-03

  Stefan Ek
hjälp. otäck och vacker.
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN