Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är

Livet
är det som sker vid möten
med ditt inre,
din nästa
när du stannar upp och betraktar,
lyssnar, känner
när du låter allt detta få påverka,
ditt fortsatta liv,
dina fortsatta funderingar,
ditt förhållningssätt till livet




Övriga genrer av Nära
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-10-03 09:15



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Nära!

Din dikt harmoniserar med mina insikter! Hälsar Fredrik
2006-10-03

  Arowana
En helt underbar liten dikt, som en liten ädelsten i handen. Bra!
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära