Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt om oss

Allt om oss

I trygghet och längtan, mjuknar mitt inre

breder ut sina grenar, sitt bladverk

växer av näring,

från din vackra kärleksfulla omsorg

ömhet och längtan



Vi möts i kärlek

håller ömt och nära

som varma vingslag runt våra kroppar....hud.... själ

så varsamt lyssnande,

lär vi känna, allt om oss







Fri vers av Nära
Läst 572 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-13 14:17



Bookmark and Share


    Issand. VIP
\"allt om oss\"
vackert, bra slut som får en att tänka och läsa igen (jag i alla fall)
slutet och sista stycket var absolut bäst, fina ord!
2007-11-15

    Lillduvan
Hej Nära!

Den var bra skriven.
Vackert skriven, bra och fint uttryckt. Den är stämningsfull och varm. Den är lätt att ta till sig. stark känsla i den.

SUPER BRA!
fortsätt så!

Lillduvan :)
2007-11-15

  vildvin
fantastiskt vackert
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära