Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God smak

I egenskap av
kannibal och schizofren
åt jag upp mig själv




Bunden vers (Haiku) av Dikt-Anders
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-10-03 11:21



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Du slarvade.. det blev en halva kvar
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Dikt-Anders

Mina favoriter
god jul
Saknad