Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ångest...


Panik

 

 

 

Tyngden läggs över bröstet

sluter sina armar

kramar hårt

får inte luft

 

Oron sliter kroppen i stycken

vild krampaktig gråt

Rastlösheten driver till vansinne

paralyserar

 

Måste driva ut känslan ur kroppen

kunna andas

Tankarna

oron

rastösheten

 

Kan inte fly

kan inte fly från sig själv

 

 

Försöker styras av den friska delen av tänkandet

det är svårt

oerhört svårt

komplicerat

 

Måste bort

fly

andas

igen..

 

...andas




Fri vers av Ylvavirvla
Läst 953 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-10-03 11:35



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl förmedlas känslan av den ogripbara ångest som väller in likt frostig kölddimma över blomsterängar
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ylvavirvla
Ylvavirvla