Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hör inte hemma här


Sönderbitna naglar

Fladdrande ögonfransar
blottade tänder, gälla skratt
Försöker le men det tar stopp
Mina tårkanaler har torkat ut

Deras ansikten är ljusa
min hand skuggar ögonen
Jag kan inte skratta längre
Alla vet ju att ett leende ska
synas även i ögonen

Brunbrända ben och blonderat hår
jag har ärrade armar, bleka, feta,
och sönderbitna naglar
Alla vet ju att jag är för konstig

Men jag kan faktiskt le,
med rakbladet i min hand
Och jag kan dansa
jag kan bara inte bli som er




Fri vers av Isil2
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-10-03 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isil2
Isil2