Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3


NU ÄR DU MIN MARDRÖM

Klockan är 04:26
och jag vaknar
i mitt eget svett
och så fort jag
slår upp ögonen
så vet jag att det
är försent
jag känner tyngden
över bröstet
tusen ton betong
och jag kan inte andas
för i mitt minne
har jag fortfarande
( munnen full )
din kuk långt ner i halsen
den pressar ner min spya
och när du är klar
blandas mina tårar
med din sats
rinner längs min haka
och droppar ner på bröstet
(det gör ont där inne
ungefär i hjärtat någonstans)
jag minns allt så tydligt
för tydligt
jag känner fortfarande
smaken i min mun.


Det smakar ruttet
och jag kommer ihåg
att jag sköljde munnen
i en kvart
efter första gången
det slutade jag med
för jag lärde mig snart
att hur många tuber
tandkräm
och hur många
liter tvål
jag än skrubbade
min tunga med
så fanns smaken
alltid kvar
det var som om du tog
en del av mig
för varje gång
och planterade
en bit av dig
med varje sats
som rann ner
i min strupe
(jag borstar tänderna
fem gånger om dan
och ändå
ändå
finns du där) .




Fri vers av Isil2
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-27 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isil2
Isil2