Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
4 (Inte hela dikten, men slutet gör för ont att publicera här.)


DU SPOTTADE I NÄVEN OCH TOG I

Fläkten snurrar
runt runt
och mina ögon
är fastnaglade
på skuggorna
den kastar
som svarta vålnader
över väggarna
och med ens vet jag
att dina ögon ser mig
de kan se mig
när de vill
för du utforskade
varenda liten vrå
av mig
du tryckte och pressade
för att komma åt
du spottade i näven
(du loskade mig mellan benen)
och tog i
du spräckte mina murar
du spräckte mer än så
och jag kände med en gång
att så här långt in
var det aldrig meningen
att någon skulle nå




Fri vers av Isil2
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-11-27 16:35



Bookmark and Share


    Lo Z.
Verkligen hemskt skriven och tydlig. En dikt som gör ont att läsa.
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Isil2
Isil2