Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En knappt märkbar dikt om en fluga



En fluga har fastnat i spindelns väv
hon sprattlar, skriker o ber
Men spindeln skrattar så muntert och ler
o kittlar sen flugungen mer





Övriga genrer av Allan_i_Dalen
Läst 731 gånger
Publicerad 2006-10-03 14:34



Bookmark and Share


  aftermath
en sån sällsam grymhet du presenterar!
2006-12-26

  Vacant
vilken underbar dikt!
2006-11-08

  Arowana
En alldeles lysande dikt - om den fanns med i en barnbok.
2006-10-04

    ej medlem längre
En spindel har fastnat i fågelns näbb
Där hänger han nu under klagan och gnäbb
Tills pippin den skrattar så muntert och ler
Då vevar sig spindeln, på tråden sin, ner
:)
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Allan_i_Dalen