Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla

Dimslöja bär mig
skingra mina tankar
och låt mig falla i droppar
över den frusna älven

Låt mig stilla frysa
till gnistrande pärlor
Invänta vårvarma vindar
och flyta ut i frihetens hav




Fri vers av ospray
Läst 323 gånger
Publicerad 2004-11-25 10:31



Bookmark and Share


  Rachel Roth
håller helt med Marcel. En pärla!
2004-11-25

  Elin Isabell

2004-11-25
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray