Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt ljus

som en ängel
med djupa revor i sina vackra vita vingar
föll du

du svävade högt min vackra, ja högt
över fluffiga små moln
dansade du fram, fjäderlätt

under dygnets ljusa timmar var du solskenet,
och silades
livfullt
genom gröna löv
under dygnets mörka timmar var du månens och stjärnornas
ömma och oskuldsfulla ljus
återspeglat i
nattsvarta
isblå
stålgrå
havsgröna
- ögon

över min skälvande kropp, som en trygg hand
att alltid greppa
lös dina stora himmelskt vackra ögon
som solkatter
av kristaller,
på bottnen av det djupaste hav

i stjärnljus, månsken och solstrålar


men som en ängel
med djupa revor i sina vackra vita vingar
föll du


bara för att landa mjukt i min längtande famn









Fri vers av jennie.
Läst 430 gånger
Publicerad 2006-10-04 00:43



Bookmark and Share


    bottle of pop
ohh vad bra!
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

jennie.
jennie.