Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kortare omgjord version...




Barnarov

 

Jag dricker inte bara öl

jag dricker även tio liter blod och några droppar sperma

när jag suger dig och dina lustar

 

och mellan dina ögonfransar finns ett blått ljus

som fångar månen de nätter jag inte kan sova

och du säger ord som "jag önskar jag kunde stannat för evigt"

samtidigt som jag tittar bort

och önskar det motsatta

 

och dina tankar finns inte längre hos dina barn

när du sitter framför Idol med familjen

utan du undrar hur många män som infunnit sig i min säng 

sedan du lämnade den

 

jag dricker inte bara ditt blod

jag dricker även dina tankar

din frus läppstift och dina barns välling

de dagarna du lägger dig på rygg i min soffa och jag gör det skönt för dig

och du tänker att det finns inget vackrare

än sextonåringar

 

jag fimpar askan av dina tånaglar på nattduksbordet

du är inte himmelsblå längre

du är änglar som flyger bort från mina armar

du är ituslitna köttstycken utan blod

och jag skrattar när jag sliter ut ditt hjärta

så viskar jag

 

               inget varar för evigt




Övriga genrer av SofiaN
Läst 1007 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2006-10-05 09:37



Bookmark and Share


  Fredric
mår dåligt av att läsa denna, fan.. Berör..
2006-10-08

  Daniel_78 VIP
jag får skölja munnen efter denna läsningen,
läcker o bittersmakande,

jag skulle styka sista raden och avsluta med.

och jag skrattar när jag sliter ut ditt hjärta

och viskar
2006-10-05
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN