Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allmän rösträtt

Jag satt alldeles still utmed kanten
och blickade upp mot platån
Suffragetterna fördes mot branten
och kastades ned i en bottenlös grav
Mot en tvärsäker död i ett stormande hav

Jag kände en tår fukta kinden
så jag tittade bort därifrån
Deras skrik lät så hemska i vinden
På nätterna hör jag hur klagandet ekar
Vi glömmer, ser bort, och förnekar




Fri vers av Dikt-Anders
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-12-10 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dikt-Anders

Mina favoriter
god jul
Saknad