Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rädda mig från löpsedlar


En ding, ding värld



Hon smet ifrån betalningen
efter bröstplastikoperationen

nu finns bara bilderna
på brösten som bevis




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-10-05 15:17



Bookmark and Share


  Howlit
ja...herrejisses.... Ska man skratta eller gråta? Vi människor utför verkligen tokerier av högsta rang... De som skriver löpsedlar kanske lägger ribban ibland för hur dum en grej får bli egentligen. ...
2006-10-09

  aircircle
Ja det är en sjuk värld vi lever vi !
och jag ska tacka dig som påminner mig om det
för vi ska inte glömma
att det finns hopp bakom alla misslyckanden
2006-10-08

  rebecca d
hjälp!!!!!
2006-10-06

  Agnes
Jag tror knappt att det är sant. Men när jag vevat upp hakan ska jag kolla dagens tidning....
2006-10-05

  noname_realmind
Måste ha gjort ont med färska ärr att lubba iväg från sjukavdelningen... kanske tappade hon en tutte på vägen... :))

Löpsedlarna slår sina egna dumdumrekord HELA tiden!!
2006-10-05

  Sanningsägaren VIP
hahaha underbart!
2006-10-05

  stella
Hahaha, hur ska brottsutredningen gå till?!
2006-10-05

  Rachel Roth
okey, inte löpsedel, men väl i dagen Expressen
2006-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth