Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Girighetens plastiska maskerad


Girigheten har inget ansikte, förrän någon blir besatt av den.
Och då stelnar den snabbt till en mask som bränner sig fast.




Övriga genrer av Zazzo
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-10-05 22:11



Bookmark and Share


  Daniela
Insiktsfullt och eftertänksamt och så förödande.
2006-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick