Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår

Det är mot det allför vackra

det tillrättalagda

jag vänder mig


En kropp ska ha sår

som vittnar

om en barndom

fylld av lek


En lägenhet

smutsiga strumpor

under sängen

gärna udda


Gud skapade kvinnans båda bröst

en aning

olika

för att vi skulle

ha något att begrunda


Även döda ting

bär spår av

varsam

eller hårdhänt

beröring


Inte ens

en troendes själ

är utan skavanker













Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-10-07 04:49



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
absolut... allt bär spår av sin historia ..och jag tror jag hört att sanningen om vem man är innerst inne avslöjas i ansiktet när man blir gammal..

det finns ett behagligt flyt i texten, tycker att det finns en bra balans mellan liksom stora och små saker... kloka funderingar, sånt gillar jag.
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP