Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. och vad är egentligen en minut?


Det är mycket som är svårt,
svårt att förstå
Universum är oändligt
Ja, allt går inte att nå

Vi har lärt oss att allt har en ände,
en början och ett slut
men universum är nog oändligt,
och vad är egentligen en minut?




Övriga genrer av Katarina_
Läst 634 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-07 15:22



Bookmark and Share


  alx
tänkvärda ord min vän :)
2008-01-04

  lodjuret/seglare VIP
återkom till den här idag
för den känns härlig
på någe vis gör den mig
uppspelt, knäsvag
2007-12-30

  lodjuret/seglare VIP
4+
2006-12-12

  Gunilla Karlsson
Bra skrivet. Vad är egentligen en minut?
2006-10-07

    Bim
Ja vad är en minut?Bra skrivet och uttryckt,-förutom ordet egentligen som är ett helt betydelselöst ord.Hälsn.Bim
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Katarina_
Katarina_