Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven för ett par veckor sedan, till Henrik.


Kärleksdikt


Älskar dig
violer svärmar runt
hjärtan blommar ut
dansar med dig
Älskar
med dagen
och med natten
som om den
aldrig har
ett slut

Blomstrande
vacker själ
Älskar att
du finns
i min värld
Får mitt inre
att flyta
så lätt
Blundar och
drömmer om
att du är
nära mig
Rör vid
din hud
känner doften
av dig

Finner ej ord
att beskriva min saknad
ikväll
Ditt leende
inom mig
dina ord
som flätas samman
till ett
skönaste behag
Älskar din närvaro
var dag

Blinkar till
och tiden står
still
Att leva livet med dig
är vad jag
mest av allt
vill







Fri vers av Katarina_
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-08 20:30



Bookmark and Share


  Henrik Nilsson
Du är så söt :) Älskar dig!
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Katarina_
Katarina_