Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens pianosång


Dansar fram
som små pianoslag

dansar fram
så lätt
åker skridskor
på en sjö av is

sand mellan tårna
glitter från sol
på öppet hav
vi dansar fram
längs en lång strand

så lätt som vinden
som för mitt hår
skuggor av
en blåsande kjol

känner din hand i min
stryker bort mitt hår
längs med min kind
och mitt hjärta slår

pianot spelar
sin vackraste sång
springer lätt
känner livet

har livets sång
i våra händer

kärlek
i min hand

pianot spelar sin kärlekssång




Fri vers av Katarina_
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-12 19:45



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Glad och skimrande vacker beskrivning av kärleken
2012-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Katarina_
Katarina_