Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotspår


Känner ett fotspår
som jag gick i
för så länge sen

så länge sen

Ryggsäcken då tung som bly
Någon så iskall
Någon med hat,
som forsar ut

hjälp mig ej drunkna
igen




Fri vers av Katarina_
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-03 17:58



Bookmark and Share


  DeadTomorrow
Älskar ditt sätt att skriva. Underbar! ♥
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Katarina_
Katarina_