Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan, att titta på utsikten från den bästa klippan


Jag klättrade ut, till
den klippa
jag ville vara på
se utsikten från

när jag kom fram
satt där en annan
person
som också funnit
denna utsiktsplats

jag ställde mig
en bit ifrån,
på den något större
klippan
och tittade på utsikten

en stund senare
vände hon sig mot mig
och sa
- Du är som jag.
Tar dig längst ut hit,
för att vara
på en sådan här klippa





Fri vers av Katarina_
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-13 21:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du kan konsten att skriva så att känslan når fram.
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Katarina_
Katarina_