Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren med dig


Våren
med den milda vinden
blommorna
och isen som smält

trampar på jord
ser bäcken som porlar
drömmarna andas
sjunger
sångerna mina

springer
känner du andas
känner det gröna
skogen beblandas

några små steg
över vattnet vi hoppar
leker bland sorlet
mitt hjärta lever

skogsköna ängar

vindarna smeker

vi tar varandras händer















Fri vers av Katarina_
Läst 406 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-08 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katarina_
Katarina_