Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tom

tom
hela jag är tom

utan din varma andedräkt
i mina lungor

utan ditt blå blod
pulserande genom mina tunna ådror
och mitt svaga hjärta

hela jag är tom

utan dina fingrar
ihopflätade med mina

utan dina tankar
i mitt huvud
kan jag inte tänka, bara gråta

gråta stora salta tårar
det sista av dig,
mina sista minnen och drömmar om dig
gråter jag ut

och så är hela jag tom




Fri vers av jennie.
Läst 430 gånger
Publicerad 2006-10-08 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennie.
jennie.