Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättnad

Den natten

mojnar vinden


Fåglarna sitter

tysta

på stranden

och vilar sina vingar



Smärtan

löser upp sig i bröstet

och förvinner bort

som en tunn rök


Den natten

hörs

en djup suck

av lättnad



















Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-10-08 06:05



Bookmark and Share


  kath
det går att ta på känslan av befrielse i dina ord ... vackert och starkt
2006-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP