Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten rörig sak jag kom på:)


Tror

Det du tror att alla vet,
är det alla tror att du vet,
men du vet inte vad dom andra heller inte vet,
det som jag vet:

att jag har en hemlighet!




Övriga genrer av Annelie E.B
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-10-08 17:19



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
:) ja, rörig men bra! och rolig på samma gång!
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Annelie E.B
Annelie E.B