Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta av is

Med ett hjärta av is i min hand
vill jag fly till ett annat land.
Ett hjärta fullt med allt,
med minnen som gjorde det så kallt.
Under all denna pina
vet jag ej om hjärtat kommer tina.

Med ett hjärta av is i min hand,
ska jag fly till ett annat land.
Jag ska sätta mig i parken
och känna frosten på marken.
För kylan är det enda som finns kvar
efter frågornas alla svar.




Bunden vers (Rim) av Annelie E.B
Läst 398 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-30 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annelie E.B
Annelie E.B