Skriv gärna en kommentar!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte riktigt vad jag tycker om den här. Skriv gärna en kommentar!


Bröllopet

 

Jag minns så glatt

den där sommarkvällen i juli.

Det var då

du gick ner på knä

och bad mig bli din fru.

Nu står jag här

i min vita klänning

tillsammans med mina tärnor.

Kyrkklockorna slår

när jag upp för gången går.

Dina ögon glittrar

och hela du ler

när du på mig ser.

Jag ska bli din brud

om du blir min man

Aldrig kommer Du glömma

löftet Jag gav dig

när vi stod där i kyrkan:

Jag ska älska dig

för evigt,

genom nöd och lust

tills döden skiljer oss åt.




Fri vers av Annelie E.B
Läst 687 gånger
Publicerad 2007-07-21 22:02



Bookmark and Share


  Albert
å så vacker
om det är på riktigt: Lycka till!
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Annelie E.B
Annelie E.B