Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta falsk kärlek

Du tog hennes liv,
det kommer jag aldrig förlåta.
Hur hon kunde älska dig
är för mig som en gåta.
En ängel med hjärta av guld,
du kommer alltid stå oss i skuld.


Ditt leende försvann
när ni rörde vid varann.
Hon vände oss ryggen.
Du gjorde henne till en skygg en.
Hon gav dig sin själ och sitt hjärta
och allt hon fick tillbaka i retur var en ren smärta.


Du sa Jag älskar dig
Du är det finaste för mig
.
Hur kunde du stå där och ljuga
och få henne tro att du som pojkvän skulle duga?
Du gav din kärlek till någon annan.
det gjorde mig så jävla förbannad.

Hjärtat och livet gick i tusen bitar
och hon på kärlek inte längre litar.
Att behöva se dig och din nya tjej varenda dag,
det kändes verkligen som ett hårt slag.
Hon var till oss som en riktig syster
men du gjorde henne så mörk och riktigt dyster.


Några tabletter för mycket
blev slutet på hennes livstycke.
Tårarna ner för kinden rinner
och mitt hjärta av ilska brinner.
Gud dig till himelen tog
och en ängel på vår jord dog.
Jag ska upp mot himlen titta
och hoppas att du på en stjärna ska sitta.
Att vi en dag åter i himlen ses jag tror
för längtan efter dig, den är så himla stor.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Annelie E.B
Läst 966 gånger
Publicerad 2009-12-30 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annelie E.B
Annelie E.B