Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett kort och tyst farväl




Ett tyst farväl

 

Du fick på kinden en kyss

Så tyst

Ingen sa ett knyst

Det var mitt farväl

Lev nu väl




Fri vers av Annelie E.B
Läst 634 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-26 16:27



Bookmark and Share


  Bissen
*snyft*
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Annelie E.B
Annelie E.B